ANDREEA MOLDOVAN. CUM SĂ PRIVEȘTI EȘECUL CA PE O OPORTUNITATE | Me, Myself & My Work 32
Ce este Sinele adevărat și cum îl poți deosebi de Sinele fals? Cât de important este felul în care ne construim Sinele pentru a ne găsi vocația? Tu știai că, din punct de vedere statistic, doar 4% din oameni își găsesc menirea în viață? Cum să muncești conform identității tale și cât de important este acest aspect pentru bunăstarea ta psihică? Invitata de astăzi a podcastului Me, Myself and My Work este Andreea Moldovan, Pastry Chef și Owner Love you Choux & Livrez Fericire. Până să ajungă în acest punct, Andreea a testat, a făcut schimbări, a eșuat și a luat-o de la capăt, a trecut de la ASE la cofetărie. A participat la cooking show-ul „MasterChef” în 2012 și a fost apoi concurentă în competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Află în podcastul din această seară care sunt cele mai importante instrumente pentru creșterea motivației, care sunt tehnicile prin care poți atinge starea de flow la job și cum poți să ai cele mai mari satisfacții la locul de muncă.