YOUTUBE

Invitat: Cristina Toma

OBICEIURI ALIMENTARE LA JOB. CUM SĂ FACEM ALEGERI CORECTE | Me, Myself & My Work 41

Cum putem gestiona mâncatul emoțional la job? De câte ori trebuie să mestecăm mâncarea? Care sunt capcanele mâncării comandate? Cum ne poate influența sărirea unor mese importante, precum micul dejun? Invitata de astăzi a podcastului Me, myself & my work este Cristina Toma, consilier în nutriție terapeutică. Ea ne va arăta care sunt dezavantajele deciziei de a ne opri, în drum spre birou, în fața unei patiserii. De asemenea, vom afla cum ne influențează stresul valoarea a ceea ce mâncăm. Într-un nou episod al acestui podcast, descoperă care este diferența dintre foamea reală și cea psihologică, care sunt alimentele care reduc stresul la job și care sunt beneficiile postului negru.

Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate